ECHIPA

Ionisor Popa
MANAGER GENERAL
"Noi suntem mai mult decat o echipa, suntem prieteni. Ne sustinem reciproc, crestem impreuna, iar colaboratorii nostri sunt parte integranta a firmei."
Tania Buica
MANAGER ASOCIAT
"Avem o echipa dedicata, minunata atat in plan personal, cat si profesional. Ca in fiecare mediu de lucru, exista si diferente de personalitate intre ei, dar atuul lor sta tocmai in faptul ca aceste diferente ii apropie."
Liliana Stanescu
TEHNICIAN CERAMIST
"Suntem uniti, ne ajutam mereu unii pe altii pentru a livra lucrari de cea mai buna calitate, in cel mai scurt timp posibil, incat atat colaboratorii nostri cat si pacientii lor sa fie multumiti deplin."
Roxana Glavan
TEHNICIAN CERAMIST
"Mediul de lucru placut si relaxant pe care il avem aici este aproape o utopie in ziua de astazi. Acesta este motivul pentru care nu mi-as schimba niciodata locul de munca. Iar succesul pe care il avem cu fiecare lucrare in parte este rezultatul aprecierii pe care o simtim pentru conditiile de lucru asigurate."
Patricia Botezatu
TEHNICIAN CERAMIST
"Vin cu drag la serviciu, pentru ca, spre deosebire de alte locuri de munca pe care le-am avut, aici chiar simt grija autentica a angajatorului pentru angajat. Iar asta ne motiveaza si mai mult sa excelam zi de zi, in fiecare lucrare pe care o primim."
Denisa Doanca
TEHNICIAN CERAMIST
"Ma simt ca in familie printre colegi, in primul rand pentru ca ne sustinem reciproc si invatam constant impreuna si apoi pentru ca petrecem mai mult timp la serviciu decat in familie ."
Ancuta Ciolacu
TEHNICIAN PROTEZIST
"Ma simt foarte apropiata de colegii mei. Fiecare zi la munca este unica, iar atmosfera diferita fata de oricare alt mediu profesional in care am lucrat, ma determina sa pun si mai mult suflet in fiecare lucrare pe care o execut."
Mihai Dobrovolschi
OPERATOR CADCAM
"Nu m-as vedea vreodata lucrand mai eficient intr-o alta echipa. Astept cu entuziasm provocarile fiecarei zile pentru ca stiu ca avem mereu libertatea de a cauta cele mai bune solutii, iar prietenia si coeziunea care s-au creat in cadrul echipei noastre, ne ofera sustinerea profesionala de care avem nevoie."
Cosmin Luica
TEHNICIAN ORTODONTIE
"Cel mai important lucru pentru mine, la serviciu, este ca ne intelegem extraordinar de bine si asta ma motiveaza. Este prima echipa de lucru in care intalnesc echilibrul de care avem nevoie pentru a da randament si catre care vin cu drag in fiecare zi."
Show More

© 2018 by  WebMarketer

  • Facebook - Grey Circle
logo.png