DESPRE NOI

    Bazele TehnikDent au fost puse in 2014, in Craiova. Nascuta din pasiunea pentru tehnica dentara si dorinta de a construi o echipa puternica, determinata sa creasca impreuna cu intreg portofoliul de clienti, firma a tins catre perfectionare continua, exceland in calitate si productivitate. Schimbul continuu de experienta cu partenerii nostri ne-a mentinut trendul ascendent in acest sens. Ceea ce ne defineste este mentinerea legaturii stranse cu cabinetele medicale, astfel incat sa identificam impreuna cele mai bune solutii pentru zambetul pacientilor.

       Suntem o companie in continua dezvoltare, cu o echipa formata din zece angajati in prezent, un portofoliu amplu de clienti din Romania si de peste hotare si parteneri alaturi de care ne perfectionam prin schimb de experienta in aplicarea descoperirilor si tehnologiilor de ultima ora.

      Suntem orientati catre dezvoltare continua prin marirea echipei de tehnicieni dentari specialisti si suplinirea nevoilor cabinetelor medicale, folosind tehnologii de ultima generatie. Scopul nostru final este sa aducem, impreuna, zambetul pacientilor.

2014

Anul infiintarii

16000

Peste
Lucrari executate

30

Clienti

© 2018 by  WebMarketer

  • Facebook - Grey Circle
logo.png