Cine suntem

S.C Tehnik Dent Make S.R.L., cu sediul in  Craiova, Strada Florilor, Nr. 7, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J16/806/2014, CUI 33138965., are grija de intimitatea dumneavoastra si doreste sa va simtiti aparati pe platforma noastra. Documentul de mai jos, care contine explicatiile datelor pe care le colectam vine in intampinarea acestor asteptari. Mai jos veti afla cum sunt colectate informatii, care anume si cum vor fi folosite de catre noi. 

Aceasta politica de confidentialitate se aplica doar pe site-ul tehnikdent.ro. Nu acoperim informatiile colectate de site-urile terte, inclusiv cele partenere sau care au cumparat spatiu de publicitate pe site-ul nostru.

Site-ul tehnikdent.ro contine si link-uri catre alte site-uri. Daca dati click pe un material de pe alt site promovat de noi, nu raspundem pentru setarile lor de intimitate. Va recomandam sa cititi politica lor de confidentialitate in momentul cand cititi informatii de pe acestea.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Prelucram datele Dvs. cu caracter personal exclusiv in cadrul dispozitiilor legale cu privire la protectia datelor cu caracter personal. Acestea sunt dispozitiile Legii nr. 677/2001 si Regulamentul UE 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date precum si dispozitiile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.
Salariatii si imputernicitii nostri au obligatia de a respecta dispozitiile cu privire la protectia datelor conform normelor legale. 

 In legatura cu toate solicitarile legate de datele dvs., de protectia datelor in cadrul societatii S.C. TEHNIK DENT MAKE S.R.L sau orice intrebare/reclamatie pot fi adresate catre adresa de email: tehnikdentmake@gmail.com


Scopul prelucrarii datelor il reprezinta: 


Scopurile in care sunt prelucrate datele cu caracter personal de catre S.C. Tehnik Dent Make S.R.L. sunt urmatoarele:

Comunicare prin e-mail. Putem folosi aceste informatii pe care ni le-ati oferit pentru a va trimite comunicari prin mesaje pe casuta postala electronica. Daca v-ati inscris pentru unele dintre newsletterele noastre, va vom trimite aceste informari pe adresa de mail comunicata. Temeiul juridic al prelucrarii este consimtamantul dumneavoastra. Va puteti retrage abonarea de la newsletter oricand doriti. 
 

Publicitate. Paginile noastre pot afisa reclame, multe dintre ele fiind influentate de optiunile selectate de dumneavoastra si de preferintele de pe site si de pe conturile conexe. De exemplu, folosind informatiile colectate prin cookies, informatiile demografice de pe site-urile terte si activitatea dumneavoastra pe site, putem sa publicam reclame care ar putea fi relevante preferintelor dumneavoastra (vezi Politica privind fisierele cookies).  Temeiul prelucrarii este interesul nostru legitim de a mentine accesul gratuit la website-urile noastre dar fara a ne afecta activitatea financiara.
 

Analiza statistica. Avem interesul legitim de a intelege cum functioneaza site-ul nostru, cum este citit si care ne este publicul. Pentru aceasta, agregam datele din mai multe surse. Putem sa folosim aceste date pentru a imbunatati anumite functionalitati, pentru a modifica sectiunile sau pentru a va oferi cele mai relevante informatii, in cea mai buna forma grafica posibila.
 

In cazurile in care vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal doar cu consimtamantul dumneavoastra, va vom solicita separat consimtamantul, in mod transparent, atunci cand furnizati datele dumneavoastra cu caracter personal. Ulterior, veti putea sa va retrageti consimtamantul in orice moment prin intermediul adresei de e-mail tehnikdentmake@gmail.com. Cu toate acestea, retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea niciunei prelucrari care a avut loc inainte de retragerea acestuia.

De asemenea, putem prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, precum datele de identificare, datele de contact  si adresa de resedinta, in scopul posibilei exercitari a drepturilor sau a reclamatiilor noastre impotriva dumneavoastra in viitor. Aceasta prelucrare se bazeaza pe interesul nostru legitim, fiind necesar sa ne exercitam drepturile in cazul unor eventuale litigii.

Ce drepturi aveti si cum le puteti exercita?

Potrivit  Regulamentului  UE 679/2016 beneficiati de: 

dreptul de acces;  puteti obtine de la noi confirmarea ca prelucram datele dvs. personale, precum si informatii privind specificul prelucrarii
dreptul la rectificarea datelor; puteti sa ne solicitati sa modificam datele dvs. personale incorecte ori, dupa caz, completarea datelor care sunt incomplete.
dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat");  puteti solicita stergerea datelor personale atunci cand: (i) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat si le prelucram; (ii) v-ati retras consimtamantul pentru prelucrarea datelor si noi nu le mai putem prelucra pe alte temeiuri legale; (iii) datele sunt prelucrate contrar legii; respectiv (iv) datele trebuie sterse conform legislatiei relevante
dreptul la restrictionarea prelucrarii; in anumite conditii (daca persoana vizata contesta exactitatea datelor, daca prelucrarea este ilegala, daca datele sunt solicitate opentru constatarea , exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau daca va opuneti prelucrarii datelor) puteti solicita restrictionarea prelucrarii datelor dvs. personale
dreptul la portabilitatea datelor; in masura in care prelucram datele prin mijloace automate, puteti sa ne solicitati, in conditiile legii, sa furnizam datele dvs. intr-o forma structurata, utilizata frecvent si care poate fi citita in mod automat.  Daca ne solicitati acest lucru, putem sa transmitem datele dvs. unei alte entitati, daca este posibil din punct de vedere tehnic
dreptul la opozitie si procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de pofiluri; va puteti opune oricand prelucrarilor pentru scop de marketing, inclusiv profilarilor efectuate in acest scop, precum si prelucrarilor bazate pe interesul legitim al Societatii, din motive care tin de situatia dvs. specifica
dreptul la retragerea consimtamantului in cazul prelucrarii in scop de informare sau promovare; puteti sa va retrageti oricand consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor pe baza de consimtamant
dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal; aveti dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor in cazul in care considerati ca v-au fost incalcate drepturile
dreptul la o cale de atac judiciara; dreptul de a exercita o cale de atac judiciara eficienta impotriva unei decizii obligatorii din punct de vedere juridic a unei autoritati de supraveghere
dreptul de a fi notificat de catre operator cu privire la prelucrarea datelor cu carcter personal ale dvs.
 


Contact
Pentru exercitarea drepturilor mentionate mai sus va rugam sa va adresati prin cerere scrisa prin e-mail la adresa de e-mail tehnikdentmake@gmail.com. 

Ce date sunt stocate de S.C TEHNIK DENT MAKE S.R.L.?

Stocarea si prelucrarea de date care nu au caracter personal (anonime) in scopuri interne legate de sistem si in scopuri statistice 
In cazul accesarii paginii noastre de internet browser-ul Dvs. de internet transmite automat date (de ex. data si ora accesarii, adresa URL a paginii de internet care face trimiterea, fisierul accesat, cantitatea datelor transmise, tipul si versiunea browser-ului, sistemul de operare, ) catre serverul nostru, pe baza unor setari tehnice. Aceste date sunt colectate si utilizate exclusiv in scop statistic si in scop de analiza, de ex. pentru imbunatatirea experientei dvs, pe site. 
Anumite date de trafic (cum sunt adresele IP sau alt identificatori ai dispozitivelor cu care ne accesati site-ul) pot fi in anumite circumstante date cu caracter personal si ca atare le vom trata ca atare. 
 

 
Stocarea si prelucrarea datelor cu caracter personale
 

Utilizarea de cookie-uri  Cookie-urile sunt mici fisiere text care sunt salvate de browser-ul dvs. de internet si servesc pentru a face pagina noastra de internet per total mai usor de utilizat, mai eficienta si mai sigura. Cookie-urile nu cauzeaza daune computerului dvs. si nu contin virusi. Puteti impiedica instalarea cookie-urilor printr-o setare corespunzatoare a browser-ului dvs. 
Pagina noastra online contine cookie-uri. Cookie-urile salveaza in special setarile alese de dvs. De asemenea cookie-urile sunt utilizate de noi in scop statistic. Va atragem atentia asupra faptului ca prin impiedicarea instalarii de cookie-uri se poate intampla sa nu puteti utiliza toate functiile paginii noastre de internet
 
Folosim cookie-uri pentru a oferi functii de retele sociale si pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de retele sociale, de publicitate si de analize informatii cu privire la modul in care folositi site-ul nostru. Acestia le pot combina cu alte informatii oferite de dvs. sau culese in urma folosirii serviciilor lor.

 

Pentru informatii sau solicitari in baza dreptului persoanelor vizate conform GDPR, va puteti adresa la adresa de e-mail tehnikdentmake@gmail.com.

1.2.2.1 Fisierele cookie vor fi impartite pe categorii: 

 

Cookie-uri interne

 

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

 

Cookie-uri esentiale. Necesare pentru functionarea site-ului. Putem folosi module cookie esentiale pentru a autentifica utilizatorii, pentru a preveni utilizarea frauduloasa a conturilor de utilizator sau pentru a oferi functii specifice site-ului.
Cookie-uri de masurare a traficului. Ne permite sa recunoastem si sa numaram numarul de vizitatori si sa vedem cum se deplaseaza vizitatorii in site cand il folosesc. Acest lucru ne ajuta sa imbunatatim modul in care functioneaza site-ul.
Cookie-uri de functionalitate. Este folosit pentru a va recunoaste cand va intoarceti la Site. Acest lucru ne permite sa personalizam continutul nostru pentru dvs., sa va salutam dupa nume si sa va amintim preferintele dvs. (de exemplu, alegerea limbii sau regiunii dvs.).
Cookie de targetare. Inregistreaza vizita dvs pe site, paginile pe care le-ati vizitat si link-urile pe care ati dat click. Vom folosi aceste informatii pentru a face site-ul si mai relevant pentru interesele dvs. De asemenea, exista posibilitatea de a impartasi aceste informatii unor terte parti, tot in scopul de a face site-ul mai relevant pentru dvs.
 

Third-party (terta-parte) cookies

Pe langa cookie-urile proprii, este posibil sa folosim si alte cookie-uri terta parte (third-party) pentru a raporta statisticile de utilizare a site-ului si pentru a imbunatati eforturile de marketing.

Urmarirea cookie-urilor/Tracking cookies. Urmaresc comportamentul pe site si il conecteaza de alte valori care sa permita o mai buna intelegere a obiceiurilor de utilizare.
Cookie-uri de optimizare/Optimization cookie. Permit urmarirea in timp real a conversiei utilizatorilor din diverse canale de marketing pentru a evalua eficienta acestora.
Plugin-uri de retele sociale
Pagina noastra de internet utilizeaza „plugin“-uri de la operatorii de retele sociale (de ex.: www.facebook.com). Toate plugin-urile de retele sociale de pe pagina noastra de internet sunt marcate clar. La accesarea paginilor noastre de internet care contin un plugin de retea sociala browser-ul Dvs. va realiza o conectare directa la serverul operatorului retelei sociale. Continutul plugin-ului va fi transmis de serverul accesat al operatorului retelei sociale direct catre browser-ul Dvs. si va fi integrat de acesta in pagina de internet. Prin integrarea plugin-ului operatorul retelei sociale primesteinformatia ca ati accesat pagina noastra. In cazul in care in timpul vizitarii paginii noastre de internet este in derulare o sesiune de conectare valabila la o retea sociala, vizita poate fi atribuita contului respectiv de utilizator. In cazul in care interactionati cu plugin-ul, informatia respectiva este transmisa operatorului de retea sociala si este salvata acolo. Daca doriti sa impiedicati colectarea datelor Dvs. de catre operatorul retelei sociale prin intermediul paginii noastre de internet, trebuie sa va deconectati (adica sa va delogati) de la serviciul operatorului de retea sociala inainte de vizitarea paginii noastre de internet.
De asemenea puteti seta preferintele privind transmiterea datelor din site-ul nostru din pagina Politica de utilizare Cookie-uri (link)
Informatii privind scopul si volumul stocarii de date precum si privind procesarea ulterioara, utilizarea si drepturile de care beneficiati, precum si posibilitatile de setare puteti gasi in precizarile operatorului de retea sociala referitoare la protectia datelor, care nu au legatura cu aceasta declaratie cu privire la protectia datelor. In privinta operatorului „facebook“ gasiti aceste directive la adresa https://www.facebook.com/policies/cookies

 

Societatea S.C. TEHNIK DENT MAKE S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru directivele de protectie a datelor si procedurile paginilor internet partenere. 

Serviciul de analiza web Google Analytics
Pagina noastra de internet utilizeaza serviciul de analiza web „Google Analytics“ al societatii Google Inc. in scop statistic. Acest serviciu de analiza web utilizeaza asa-numite „cookie“-uri (vezi mai sus la Utilizarea de cookie-uri). Prin cookie-uri sunt generate numai informatii anonime cu privire la utilizarea paginii noastre de internet. Aceste informatii sunt transmise catre serverul societatiiGoogle Inc. intr-un stat membru UE sau in afara UE (de ex. in SUA) si sunt salvate acolo. Google Inc ofera un regim adecvat de protectia a datelor in SUA prin participarea in proiectul PrivacyShield – vezi detalii la https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnaNAAS
 

Societatea Google Inc. va transmite eventual informatiile catre terti, in masura in care acest lucru este prevazut de lege sau in masura in care tertii proceseaza aceste date la comanda societatii Google Inc. Nici noi si nici societatea Google Inc. nu vom conecta adresa Dvs. IP cu alte date care sunt salvate de Google Inc. sau de catre noi.

 

Pentru a gestiona daca doriti sau nu trimiterea cookie-urilor spre serviciul Google Analitics, putetia ccesa:  https://support.google.com/analytics/answer/181881?hl=en

Societatea S.C TEHNIK DENT MAKE S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru directivele de protectie a datelor si procedurile paginilor internet partenere. 

Serviciul de publicitate online Google ADSENSE 
Pagina noastra de internet utilizeaza serviciul de publicitate online „Google AdSense “ al societatii Google Inc. in scop de servire a reclamelor online. Acest serviciu de livrare a reclamelor in website-ul nostru utilizeaza asa-numite „cookie“-uri (vezi mai sus la Utilizarea de cookie-uri). Prin cookie-uri sunt generate numai informatii cu privire la utilizarea paginii noastre de internet. Aceste informatii sunt transmise catre serverul societatii Google Inc. intr-un stat membru UE sau in afara UE (de ex. in SUA) si sunt salvate acolo. Google Inc ofera un regim adecvat de protectia a datelor in SUA prin participarea in proiectul PrivacyShield – vezi detalii la https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnaNAAS

Societatea Google Inc. va transmite eventual informatiile catre terti, in masura in care acest lucru este prevazut de lege sau in masura in care tertii proceseaza aceste date la comanda societatii Google Inc. 

Societatea S.C TEHNIK DENT MAKE S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru directivele de protectie a datelor si procedurile paginilor internet partenere

Pentru a gestiona daca doriti sau nu trimiterea cookie-urilor spre Google AdSense puteti accesa https://policies.google.com/privacy?hl=en

Va mentionam ca blocarea cookie-urilor catre Google poate avea implicatii diverse, care nu au nicio legatura cu site-ul nostru (de exemplu cand veti da click pe un anunt/reclama din motorul de cautare www.google.ro pentru a ajunge in site-ul nostru, probabil Google.ro nu va permite incarcarea site-ului)

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare. 

Societatea S.C TEHNIK DENT MAKE S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru directivele de protectie a datelor si procedurile paginilor internet partenere

Pentru a gestiona daca doriti sau nu trimiterea cookie-urilor spre Google DoubleClick puteti accesa pagina http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Va mentionam ca blocarea cookie-urilor catre Google poate avea implicatii diverse, care nu au nicio legatura cu site-ul nostru (de exemplu cand veti da click pe un anunt/reclama din motorul de cautare www.google.ro pentru a ajunge in site-ul nostru, probabil Google.ro nu va permite incarcarea site-ului)

 

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintelesi interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare. 

 

Perioada de pastrare a datelor personale

Pentru a determina perioada pentru care datele personale vor fi prelucrate si pastrate, luam in considerare durata contractuala pana la indeplinirea obligatiilor contractuale respectiv a scopului si termenele de arhivare prevazute de dispozitiile legale in materie. Daca doriti mai multe informatii despre cat timp pastram datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne contactati la adresa tehnikdentmake@gmail.com. 

In cazul in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal in temeiul consimtamantului dumneavoastra, aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate numai pentru perioada prevazuta prin consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazului in care va retrageti sau limitati consimtamantul inainte de expirarea acestei perioade. In astfel de cazuri, vom inceta prelucrarea datelor cu caracter personal respective in scopurile relevante, sub rezerva oricarei obligatii legale de a prelucra aceste date cu caracter personal si/sau a nevoii noastre de a prelucra aceste date cu caracter personal in scopul exercitarii drepturilor noastre legitime (inclusiv a drepturilor legitime ale altor persoane).

Securitatea datelor

Pagina noastra de internet si celelalte sisteme informatice ale noastre sunt protejate prin masuri tehnice si organizatorice impotriva accesului, modificarii sau difuzarii datelor Dvs. de catre persoane neautorizate precum si impotriva pierderii sau distrugerii datelor Dvs. 
Este necesar sa tratati in permanenta cu confidentialitate datele Dvs. de acces si sa inchideti fereastra de browser cand terminati vizitarea paginii noastre de internet. 
Pentru transferul de date cu caracter personal utilizam proceduri tehnice de criptare. Puteti identifica transmiterea de date criptate (https) prin afisarea unui simbol de inchidere, de ex. afisarea unui simbol de cheie sau lacat in bara de statut a browser-ului Dvs.

Intrebari, Sugestii si Reclamatii?

Aveti intrebari referitoare la protectia datelor, politica de utilizare cookie-uri sau la pagina noastra de internet? Nicio problema, va ajutam cu placere.

tehnikdentmake@gmail.com.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

logo.png